torstai 1. maaliskuuta 2018

3 vrk - Valoa tunnelin päässä

Kiitos kaikille teille, jotka olette laittaneet viestiä ja kyselleet Sirun ja pentujen vointia. Lämpö näyttäisi olevan laskussa, joten nyt näyttäisi siltä, että selviämme tästä ihan säikähdyksellä. Siru on koko ajan ollut hyvänvointinen (aikaisemmalla videolla sattui vain nukkumaan). Ainoa huolestuttava asia oli se, että Sirulla oli kuumetta ja nappula ei meinannut maistua (tuore ruoka kylläkin ja voiko häntä tästä moittia). 

Siru emänä on hyvin rauhallinen ja fiksu. Makoilee edelleen koko ajan laatikossa paitsi sitten kun pitää käydä tarpeilla tai syödä. Tosiaan suostuu nyt syömään laatikon ulkopuolella. Tehtyään tarpeet pitää pistää juoksuksi. Sen verran kiire on takaisin pentujen luokse. Laatikolle tullessaan Siru "laskee" pennut eli käy haistamassa jokaista ja sitten käy maaten varovaisesti parhaimpaan paikkaan. Pennut ovat olleet hyvin tyytyväisen oloisia eli laatikossa ollaan hiljaa. Painot ovat nousseet hienosti. Pikku-Wienokin painoi tänä aamuna muutama gramman vajaa 400 grammaa. Muut painavat noin 50 grammaa enemmän. Walo luonnollisesti vähän enemmän. Saa nähdä meneekö huomenna jo puoli kiloa rikki Walolla. Mitä luultavimmin, kun painoa tuntuvat ottavan noin 40 grammaa vuorokaudessa. 

Pidetään nyt vielä kuitenkin ne tassut ristissä, että kaikki tosiaan kääntyy parhain päin. Tässä vielä muutama kuva eiliseltä. 

Oikealla reunassa on Weikko, keskellä varmaankin Wieno

Wieno päällimmäisenä

Wieno ja Weikko

Wiima ja Wieno

Siru putsaa Wienoa

Wieno


Pentukasa - alusten vaihdon yhteydessä napsattu kuva

Tässä on hyvä olla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti