sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

13 vrk - Kaikilla simmut auki

Kaikilla on jo ollut pari päivää silmät auki (Walohan se oli se ensimmäinen tirkistelijä) ja selkeästi penneleitä alkaa kiinnostaa vähän enemmän ympäristö. On siinä ihmettelemistä, kun yhtäkkiä silmillä näkeekin ja korvilla kuulee. Tänään, kun kävin moikkaamassa penneleitä laatikon suulla, tulivat ne jo minua tutkimaan. Huomenna alkava kolmas viikko on ns. siirtymäkautta, jolloin pennut alkavat liikkua ja havannoida enemmän ympäristöään kuitenkin niin, että suurin osa ajasta menee edelleenkin vielä syömiseen ja ennen kaikkea nukkumiseen.

Ai niin, alustojen vaihdon ajaksi laitoin Weet karva-alustalle lattialle. Voitte varmaan arvata pysyväitkö kaikki siinä vai lähtikö jo osa tutkimaan tiluksia. :P

Walo ja Weikko

Weikko ottaa rennosti 

Wiima ja WoittoSiru on alkanut oleskella nyt meidän kodin puolella pentuhuoneen läheisyydessä kuitenkin. Eilen aamusta lähti ensimmäisen kerran aamulenkille mukaan, mikä on ihan hyvä palautumisen kannalta. Paluumatkalle laitoin tytön varuilta hihnaan, ettei tyttö päätä painella omaa vauhtia takaisin kotiin.

Pennut ovat olleet nyt ilman lapsenvahtia vasta perjantaina ensimmäisen kerran. Huomenna sitten alkaakin arki, jolloin pennut ja ennen kaikkea niiden äiti joutuu olemaan muutaman tunnin itsekseen mutta eivätköhän nämä jo pärjää. Huomenna pitää ottaa taas uudet kuvat ja mitata 2-viikkoispainot. Yritän ehtiä lataamaan ne tänne blogiin jo ennen illan agilitytreenejä.

1 kommentti:

  1. Voi ei mitä ihania röllyköitä! ❤️ T. Minna I-T

    VastaaPoista