torstai 5. huhtikuuta 2018

Viisiviikkois- ja yksipäiväiskuvat :)

Ensinnäkin pahoitteluni siitä, etten ole ehtinyt/jaksanut päivittää tätä blogia yhtä ahkerasti kuin aikaisemmin. Olen edelleen vähän kipeänä ja olemme edelleen saaneet ottaa vastaan vieraita lähes päivittäin. Se aika, jonka istumme tässä hyvin tärkeässä tehtävässä pentuhuoneessa, on pois muualta, jolloin kotityöt ym. täytyy tehdä myöhemmin. Blogi onkin sitten yleensä se viimeinen asia, jonka ehdin hoitaa.

Tiistaina tosiaan otin kuvia jokaisesta pennelistä erikseen. Ilma ei ollut kovinkaan suotuisa, joten vähän suttusiksi nämä jäävät mutta menettelevät varmaankin pahimpaan kuvapulaan. :) Maanantaina olikin punnitus ja se matokuuri. 

Woitto painoi maanantaina jo 2 790 grammaa mutta Weikko pisti muutaman kymmenkunta grammaa paremmaksi painamalla 2 820 grammaa. Wilho jäi Weikolle vain 10 gramman päähän. Walo on nyt pojista kevyin. Walo painoi maanantaina 2 685 grammaa. Tytöistä odotetusti Wiima veti pidemmän korren painaen maanantaina 2 590 grammaa ja Wieno piskuisena 2 280 grammaa. Tyttöjen painoero on vähän päälle 300 grammaa. 

Olemme alustavasti sopineet Ellun kanssa pentutestin perjantaille 13.4. Eläinlääkärin tarkastushan on vasta 17.4., jolloin pennut myös sirutetaan. Nyt pitäisi käynnistää ankara nimien pohtiminen...

Walo 5 vkoa
Walo 5 vkoa
Weikko 5 vkoa
Weikko 5 vkoa
Wieno vekkuli 5 vkoa
Wieno 5 vkoa
Wiima 5 vkoa
Wiima 5 vkoa
Wilho 5 vkoa
Wilho 5 vkoa
Woitto 5 vkoa
Woitto 5 vkoa

1 kommentti:

  1. Voi ihanat! Näitä kuvia on taas kyllä odotettu pentukuumetta ”helpottamaan” :D

    VastaaPoista